fredag 26. mars 2010

Utstilling i Harstad, fylkesmessa og konserter

Lørdag den 20.april var vi på utstilling i Harstad dommer var Per Svarstad fra Sverige:)  Dette var Hroftur sin 2 årsdag, og vi håpet på certet, mend et ble det ikke. Men vi fikk en kjempegod kritikk på han!  Dimmalimm derimot viste seg på sitt beste i ringen, og logra seg gjennom framvisningen, dette resulterte i kjempegode resultater, og i finalen vant hun over sin halvbror Teitur (garpur av tussvoll), og ble BIR! Dommeren var den samme som ga Dimmalimm sitt første CERT og BIR når hun var 9 mnd gammel. Noen sier jo at hunder som vinner mye når de er ung, ofte falmer med årene, derfor skulle jegteste hvordan resultatet ble på henne nå, og det ble jo like godt om ikke bedre siden vi fikk emd oss et CACIB.  Siden det var lang vei hjem, og jeg satt på noen andre så fikk jeg desverre ikke stilt i gruppefinalen. Kanskje like greit siden det var en dommer som ikke kjenner islandshunder som var gruppedommer:)  

Kritikkene ble:
Hroftur

bra storlek, mask. hode. Bra hals og rygg.
Bra brystkasse, bra benst. passende vinkler.
saknar en del pels, nogot trange rørelser.

Dimmalimm

utm. typ og storlek. Vackert fem. hode.
Bra utrykk, utm. overlinje, bra svans.
utm. brystparti, bra kropp, bra benstamme
vel vinklet, rører seg bra, fin pels.

Fornøyd med disse kritikkene ja:) IMG_2389 IMG_2396

IMG_2426

Hundene ble veldig glad i Julianne, lillesøsteren til Lene som er nevnt i et tidligere innlegg. Jeg bodde hos dem i Harstad.

Jeg reiste rett fra utstillingen nesten til fylkesmessa i ungt entreprenørskap i Bodø. Dette ble mer en kjendistur!  Det startet med en middag med litt premieutdelinger, der 2 bedrifter fra min skole fikk premie på beste forettningsplan. De sa at vår bedrfit egentlig var blandt topp 3, men at produktet ble for dyrt så det trakk ned. Senere på kvelden ble det konsert med Kråkesølv, en nord-norsk gruppe som er kjempebra.  IMG_2476

Tirsdagen var det en hel dag med stand i glasshuset. Her kom den ene kjendisen forbi etter den andre. Jeg spurte en om han ville ha tørrfisk, men det ville han ikke. (chand fra x faktor). På scenen fikk de Vinnie fra paperboys og Christian Ingebrigsten til og dele ut noen premier, men vi va ikke noen av de heldige vinnerne. Etter messen var vi på en liten intimkonsert med wig wam på en platebar, en liten opplevlese!  Senere var det Kraftak konsert der vi fikk se en rekke kjente artister som wig wam, A1 og paperboys. Senere på flyplassen møtte vi paperboys og snakka litt med dem (om kø bølling og festing av de lappene på bagasjen).

IMG_2547

Jeg har også blitt syk igjen, og det hjalp ikke så på med å stå på messen i trekken ved inngangsdøren. Værre ble det idag når jeg bestemte meg for å dra på skitur med skolen i alpinbakken, men det  var verdt det! Så påsken skal brukes på og bli frisk, jobbe og mange skiturer om været holder seg.  Litt rart og ikke ha regn, alpinbakken har nesten hatt oppe like mye i år som sikkert de 5 siste årene til sammen, og det er nesten uten å overdrive..   Håper bare snøen forsvinner og det blir vamere til slutten av april når vi skal ta vårt bad før 1.mai russeknuten. Hvis ikke kan det bli en lite hyggelig opplevesle, vertfall med min statistikk med å bli syk det siste halve året!

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med de fine kritikkene og BIR til Dimmalimm. Håper at du rekker å bli ordentelig frisk i løpet av påsken.

  God påske.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med flott utstilling.

  God bedring, du MÅ jo være i form til russefeiring og eksamener!! ;-)

  God påske :-)

  SvarSlett