søndag 7. februar 2010

Da var januar over :)

Siden det er lenge siden jeg har skrevet nå så begynner jeg med det siste og nevner etterhvert annet som er skjedd.

Før jul kjøpte vi en sånn “raggmatte” for å ha på gulvet. Nå i januar ebgynte pluttselig Hroftur som har vært renslig hele tiden å tisse på den når de var alene hjemme. Vi skjønte ikke hvorfor han pluttselig begynte med dette nå. Da vi etter en rekke innevask endelig fikk bra nok vær til å ta matten ut for å vaske den skikkelig, tisset også Hroftur på den ute der den hang. Vi merket også at han ikke tisset inne nårr den var ute. Når maten var vasket på nytt igjen, og lagt på plass inne ebgynte tissingen igjen. Da vi skulle fjærne den igjen stoppet han!  Så det var altså matten som var problemet. Ikke vet vi hvorfor, men det kan være at hampen i den gjør at han vil markere..
Mend et morsomste med dette var at de gangene han ikke tissa inne når den var borte så ga mamma han mye ros og gikk bort til det rommet hundegodbitene ligger for å gi han en. Dette lærte han veldig fort, for nå når vi kommer hjemså hilser han på oss, så går han å stiller seg med døren og skal ha en godbit for å ha vært flink og ikke tisset, så står han å “ler” mens han venter på rosen:D   Han lærer raskt:) 

I januar var ei venninne av meg og henta en valp av rasen petit brabacon, en nydelig og veldig liten hund. Hun var her nede for å la hundene våre hilse på den, noe som gikk veldig bra:)  Dimmalimm hilste på den så var ikke hun så mye mer interissert. ( hun var vell redd for at det var en ny valp som hun måtte oppdra, refererer til da vi fikk Horftur):D   Hroftur ble veldig interissert men med en unghund kropp er det ikek alltid like lett og styre sine bevegelser, så med en valp som er like stort som sitt eget hode så kan det bli litt vanskelig å være forsiktig. Men det gikk også veldig bra:)  Hroftur roet seg raskt ned og bare lå å så på valpen. Da kom også katten bort for å sjekke ut. Vi har altså en katt som overhode ikke er redd for noen hunder! Da Chanti hilste på valpen, så begynte han å slikke på den, og var etetr det veldig opptatt av den:)   IMG_1020

IMG_1040 Jeg har også hatt besøk av min barndomsvenninne ei helg. Hun flytta til Harstad når vi gikk i 1. klasse, så det er altså 13 år siden. At vi fortsatt er gode venen rog møtes inniellom er veldig bra gjort ettersom avstanden er såpass stor og vi da var så små. Hundene synes det var kjempemorsomt at hun var her, og Dimmalimm tok ekstra godt imot henne med å ligge sammen med henne i senga:)  Januar 090

Januar 100 Ellers nå er det mye arbeid med utstillingen vi skal ha i 2011 her i Lofoten, en tre dagers utstilling:)  Vi har sendt inn søknaden nå, og vi har allerede fått etterspørsel om campingplasser til da:)  Nå framover blir det også arbeid med årets utstilling, der vi for første gang skal ha agility med:)  Neste helg skal jeg på arrangørkurs med NKK, så der skal jeg lære enda mer:) 

Grunnen til at jeg ikke har skrevets å mye i det siste er at jeg har vært fri for ladder til datamaskinen. Jeg har laddet opp dataen på skolen med andre sine laddere, men den strømmen har jeg brukt på å gjøre leksene:)  Fikk ny ladder nå på fredag, så nå blir det blogging igjen:)

Slenger med noen random bilder:)

Januar 110 Januar 035 Januar 043

Januar 089 Januar 117

2 kommentarer:

 1. Så morsomt med matta og tissingen til hroftur! ja man kan begynne å lure på hva de tenker på av og til!
  Dimmalimm er bare så herlig på bilde der!

  SvarSlett
 2. Så kjekt å høre fra deg igjen :-) Artig med det teppe, ja i hvert fall for oss som bare leser om det da ;-)Noe spesielt måtte det være med det, det er helt sikkert. Og noe godt kom det jo ut av det for Hroftur, han får jo godsaker når dere kommer hjem :-) Smarte gutten!!!

  Lykke til på kurs. Håper du lærer masse.

  Mange flotte bilder.

  SvarSlett