søndag 10. januar 2010

Vi prøver igjen

IMG_0188

Da har jeg kommet igang igjen med bloggen. Jeg er veldig dårlig på dette med blogg, ikke det at jeg ikke skjønner noe, jeg er dårlig på å komme med nye innlegg. Jeg håper jeg greier å oppdatere oftere, ettersom dette er mitt nyttårsforsett.

Jeg har kjøpt meg nytt kamera nå som tar 1000 ganger bedre bilder enn det gammle. Det er egentlig grunnen til at jeg starter opp igjen, for jeg må ha en plass og vise fram bildene som jeg tar av hundene. Jeg har nå også fulgt opp tipset om hvordan jeg får større bilder, og håper dette funker:) 

Ellers kan jeg si litt i korte trekk om hva som har skjedd her siden siste innlegg:

Mai: Gikk på lydighetskurs med Dimmalimm, der vi trente på konkuranse lydighet:)
Juni: Da sommerferien starta dro jeg rett til bodø på utstilling. Jeg bodde hos Tina og Geir med islandshudnene Garpur og Yrja). På utstillingen var det Birta, Garpur, Dimmalimm og Hroftur som stilte, pluss en valp. På lørdagen av utstilingen fikk Hroftur blått, mens Dimmalimm fikk certet, og ble da NORSK UTSTILLINGS CHAMPION. Hun ble ikke BIR. Dagen etterpå var det Dimmalimm som tok alt og ble BIR:)
August: Første helga i august var det Lofotutstillinga, som jeg var med å arrangere. Lørdagen var det 4 islandshunder, Birta, Dimmalimm, Drengur og Hroftur:) Hroftur fikk sitt første Certifikat, og ble BIM, mens Birta ble BIR og BIG 1!:)  Søndagen var det Dimmalimm som ble BIR:) Uken etterpå reiste vi til Oslo på ferie, og vi var på spessialutstillingen til NIHK og NKK Bjerke. Hroftur fikk HP på spessialutstillingen, mens Dimmalimm fikk CK. På NKK Bjerke fikk Hroftur blått, mens Dimmalimm fikk CK.
September:  Gikk på agility kurs med Dimmalimm, noe som vi begge synest var morsomt:)
Oktober: Gikk agility kurs med Hroftur. Jeg reiste også til Tromsø for  å stille Hroftur. Selve turen i seg selv var kjempekoselig, men litt kjedelig at det var bare 1 islandshund begge dagene. Lørdagen fikk Hroftur sitt andre CERT og ble BIR. På søndagen var det NKK utstilling, og Dommeren syntes Hroftur var en helt perfekt islandshund, men han ville ikke gi han Certet enda siden han var litt valpete i bevegelsene. Han fikk da bare røtt, men det er faktisk den dommeruttalelsen jeg er mest fornøyd med! :)
November: Dimmalimm ble 3 år!:) Vi tok også HD-røntgen på Hroftur
Desember: Svaret på HD- røntgen kom, og Hroftur har A-hofter!:)  Jeg stratet også med første del på et utstillings arrangørkurs av NKK via Skype:)  

Som dere leser har det skjedd ganske mye her det siste året, og vi håper på at det skjer enda mer i året som vi nettopp har startet:)  Planene for i år er å trene mye Agility, få det siste Certet på Hroftur så han blir Champion, og kanskje reise til Sverige for å prøve å bli Svensk Champion:) 

prøve2 029

5 kommentarer:

 1. Først må jeg bare få gratulere deg, Dimmalimm og Hroftur med kjempe-fine resultater....selv om jeg har fått det meg fra før...hehe

  Og så gleder jeg meg til at du skrivermer i bloggen - om litt hverdagslige ting som dere gjør og masse bilder. Kjekt med ordentlig kamera..

  Bloggen din har blitt fin!

  SvarSlett
 2. Så koseligt at du er igang igjen!!
  ja dere har hatt et innholdsrikt år, med masse spennende og gode resultater! I år blir det kanskje agilitykonkurranser også på dere??

  SvarSlett
 3. Takk takk:)
  Jeg håper jeg klarer å holde bloggen oppdatert, er så mye hele tiden at det må være tid til alt:)

  Vi har ikke fått trenet så alt for mye på agility etter kursene, pga mye skole og arbeid i helgene. Men nå skal vi starte opp håper jeg:)Jeg vet ikke om det blir noen konkurranser i agility i år, om så blir det kanskje en liten prøve på en hopp konkurranse:)

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg Lisa Maria!
  Så kjekt det var å se deg her på bloggen igjen :-) Håper du er flink til å holde forsetter ;-)

  SvarSlett
 5. Takk takk, og godt nyttår til deg også:)
  Jeg skal prøve å oppdatere ofte nå ja:)

  SvarSlett