torsdag 14. januar 2010

Jiipppiii, jeg er syk!

Begynner med det negative jeg da, har vært syk siden mandag, som er min egen feil. Eller egentlig har jeg vært syk siden nyttårsaften. Og smart som jeg var dro jeg i slalombakken i til sammen nesten 10 timer i helga som var, dvs både fredag og lørdag. Så da ble jeg syk på mandag, med full influensa og over 40 i feber. Har vært hjemme fra skolen hele uken,  men tror jeg skal imorgen:)  MEN var det verdt det?  JAAA, jeg elsker å være i slalombakken! Og her er den bare oppe noen få dager i året, ettersom det er regn som rammler ned fra himmelen her i Lofoten. Var hærlig å endelig få stå på ski igjen, etter et helt år siden sist:)   Legger med et bilde av bakken vår:) Litt av bakken iallefall, bildet er tatt i 3-tiden.

IMG_0198

Så skal dere få høre noe som er virkelig morsomt, og som jippien står for i overskriften. Ungdomsbedriften min på skolen ble plukket ut til å reise til Flemish Trade Fair i Belgia i slutten av februar for å representere Norge (sikkert flere bedrifter fra norge, det vet jeg ikke) på en stor messe med ungdomsbedrifter fra hele Europa:)  MORSOMT! Det beste med det var at jeg var en av de 4 i bedriften som fikk lov å dra. (vi er 7). Bedfriten vår lager et vanntett secondskin til bærbare datamaskiner. De som finnes på markedet idag er bare vann avstøtende. Og vår lille bedrift på skolen i lofoten ute i havet, skal få produsert mappene i Kina :D

Som dere hars ett har ikke noe i dette innlegget handlet om hund, og det er fordi jeg har tenkt å endre bruksområdet på denne bloggen litt:P  Den skal ikke bare handle om hund, men også hva som skjer ellers i hverdagen:)  Men mye hund blir det selvfølgelig!

Ettersom jeg er syk, og har vært syk hele denne uken, så har det ikke skjedd så mye i hudnene sitt liv siden sist:) Men jeg kan fortelle at Hroftur ikke liker å sove lenge, ikke i det hele tatt. Mamma er sånn som våkner tidlig, og egentlig jeg også, men når jeg er syk blir det mye soving, som hroftur ikke liker i det hele tatt. Han begynner å hoppe opp og ned av sengen, rase rundt på rommet og så klart plage meg og Dimmalimm. Han kan godt komme og sette seg (ja sette ræva rett ned) i ansiktet mitt eller dimmalimm sitt:)  Mens Dimmalimm elsker å sove, og elska enda mer å sove i en seng. Samme er det om det ligger noen andre i sengen eller ikke, bare hun har tilgangen til sengen er hun fornøyd. Når hun endelig får låv å sove lenge i sengen, så er hun ikke særlig fornøyd med en vil kamerat som ikke vil sove! Da kommer det fram et uhyre, ja for en så morragretten hund har jeg aldri før sett:P  Hun sier virkelig ifra at nå skal det soves:P 

Idag har jeg vært mye bedre så jeg har leket mye med hundene utover dagen. Siden jeg ikke kan leke med dem samtidig ( de blir sjalu på hverandre og blir uvenner som oftest over en leke) så må jeg ta en og en på tur å leke:)  Jeg og Dimmalimm lekte gjemsel kjempelenge, noe hun virkelig setter pris på:)  Hun ble en helt annen hund da. Etter vår gammle hund døde og vi fikk Hortfur har hun blitt veldig fort voksen, og alt det som følger med det. Hun har forståelsen av at inne skal det være stilt og rolig, mens ute er man ville. Men når det kommer til gjemsel er hun helt vill, hun elsker det:)  Tror hun kunne blitt en fin lavine hund, så lenge det er jeg som er borte:D 

Når Hroftur og Dimmalimm er på altanen så står det en putekasse under vinduet til kjøkkenet. Om vinduet er oppe så hopper gjerne Dimmalimm inn for å se hva som skjer, legger med et bilde av det:)

IMG_0559

Et bilde av Hroftur og Chanti som venter på å få komme inn:)

IMG_0579

 

Nå må jeg stikke videre, skal prøve og komme meg på Quiz på en pub med noen venner ikveld, siden jeg har vært hjemme i noen dager nå:)  

4 kommentarer:

 1. Så spennende det hørtes ut med den skolebedriften.. Gøy å få være med på sånn tur, og kanskje enda gøyere at bedriften deres får ,mulighet til å lage skikkelige produkter! Dere får ta patent å bli rike også i samme slengen!!hehe!!

  Hroftur høres ut som en ekte Islender..hva er det med dimmalimm da? SOVE??

  De er noen herlige raringer!!

  SvarSlett
 2. Hehe, må si jeg stusset litt da jeg så overskriften ;-) God bedring!

  Ser ut som Dimmalimm er litt lik Vina. Vina mener nemlig at alle leker er hennes og hun ser ingen grunn til å la Barfi få låne noen av dem.

  Gratulerer med skolebedrifetn deres og at dere får tur! Det blir jo spennende. Si ifra når du reiser, kanskje jeg er på jobb.

  SvarSlett
 3. Takk takk:)

  Dimmalimm elsker å sove, men ute er hun spinnvill:P

  Er en grunn til at hun ikke vil dele lekene sine:D Dimmalimm elsker bamser mest i verden, og har aldri ødelagt noen. Men når Hroftur kom hit så begynte han veldig raskt å rive dem i to å ta ut innmaten, dermed satte Dimmalimm en stopper for det med at han ikke får låv å holde på med bamsene:P

  Var kjempe morsomt at vi får reise så langt med bedriften:)
  Tove: Jeg kommer mest sannsynlig å reise til Oslo tidligere i uken, for å være litt av vinterferien hos søsteren min:) Dette blir kanskje 21 eller 22 februar. Vi reiser videre til Belgia den 25 februar:)

  SvarSlett
 4. Jeg er på jobb fra kl 12 den dagen. Stikk bortom oss om du føler for det :-)

  Så flink Dimmalimm er som ikke ødelegger bamsene sine. Vina er en mester i å "ribbe" dem etter en stund.

  SvarSlett